Skip to main content

Generhvervelse / Kontrollerende prøve

Afholder weekendkurser ca. 1 gang om måneden….

Hvis du får en betinget frakendelse af dit kørekort!

Ved en betinget frakendelse må du stadig køre bil. Du får normal en frist på 90-180 dage til at bestå en kontrollerende køreprøve, det vil sige en teoriprøve med maksimalt 5 fejl og en praktisk prøve. Såfremt du ikke består en af disse prøver, vil dit kørekort blive inddraget!
Du behøver ikke modtage undervisning for at gå op til den kontrollerende prøve.

Hvis du får en ubetinget frakendelse af dit kørekort!

Ved ubetinget frakendelse må du ikke køre bil. Køreprøven kan tidligst aflægges én måned før frakendelsen udløber. Teoriprøven gælder normalt i et år. Hvis du ikke består teoriprøven efter 3 forsøg, skal du generhverve kørekortet til alle de kategorier, du tidligere havde kørekort til.
Du behøver ikke modtage undervisning for at gå op til den kontrollerende prøve.

Kontrollerende-køreprøve

Kontrollerende køreprøve består ligesom en alm. køreprøve både af en teoretisk og en praktisk prøve. Det er som regel nødvendigt med undervisning. Ved en kontrollerende køreprøve bliver kørekortet kun inddraget midlertidigt såfremt en prøve ikke bestås. Så snart køreprøven er bestået udstedes kørekortet på ny.

Hvis du har kørekort til flere kategorier, så skal du være opmærksom på at du skal bestå senest ved tredje prøve, ellers skal hver eneste kategori der ønskes tilbage generhverves ved nye prøver i den pågældende kategori.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

Tryk på ikonet for at installere denne webapp på din iPhone/iPad. Progressive Web App | Share Button Og derefter Tilføj til startskærmen.

× Installer webapp
Mobile Phone
Offline - Ingen internetforbindelse
Offline - Ingen internetforbindelse