Skip to main content

Profil

Ole Christophersens Køreskole blev grundlagt i slutningen af 2001, umiddelbart efter at uddannelsen som kategori B ( Bil ) kørelærer blev bestået d. 20 november 2001.

Den 21 juni 2007 bestod Ole uddannelsen til kategori A ( Motorcykel ), så der nu også tilbydes motorcykel kørekort i køreskole.

Her i køreskolen slår vi ikke så meget på pris, men derimod på kvalitet…. Der er køreskoler hvor teoriundervisningen foregår via PC undervisning, hvilket jeg på ingen måder vil anbefale.. Hos Ole′s Køreskole foregår teoriundervisningen ved personlig undervisning, hvilket giver os som kørelærer en meget bedre føling med, hvor langt hver enkelt elev er nået.

Her i køreskolen er der selvfølgelig ubegrænset teoriundervisning med i prisen, dvs. at du ikke kommer til teoriprøve før du føler dig klar til denne… Vi er lige så interreseret i, at du består prøverne første gang, som du selv er.. Det er nemlig den bedste reklame. 😉

Du kan evt. gå ind på www.dumpeprocent.dk og tjekke andre elevers oplevelser i div. køreskoler.. Inden du beslutter dig for valget af køreskole.. Det skal både være sjovt og lærerigt, at tage kørekort.

Køreskolen har en meget lav dumpeprocent.

Hos Ole′s Køreskole får du en seriøs & brugbar undervisning!
Køreskolen består af 4 kørelærere.

Ole Christophersen, indehaver af Ole′s Køreskole,
knap 20 års erfaring som kørelærer.

Hos Ole’s Køreskole er vi 4 kørelærer til at varetage oplæring af elever nemlig:

  • May-britt Millek ( Mobil  20 91 01 69 )
  • Ole Christophersen ( Mobil 26 82 80 80 )

Til sammen har vi OVER 90 års erfaring, som Kørelærer… Din sikkerhed!

Du er altid velkommen til at ringe til Ole for et uforpligtende tilbud.

Ring til Ole Christophersen for mere info 26 82 80 80

× Progressive Web App | Add to Homescreen

Tryk på ikonet for at installere denne webapp på din iPhone/iPad. Progressive Web App | Share Button Og derefter Tilføj til startskærmen.

× Installer webapp
Mobile Phone
Offline - Ingen internetforbindelse
Offline - Ingen internetforbindelse